Bogdan mak

Pogovori
z naravo

Sem Bogdan Mak, raziskovalec narave in vsega kar je povezano z njo in našim dojemanje okolja v katerem se nahajamo. Moja pot me je vodila iz podeželja v svet in me pripeljala nazaj v rodno vas, kjer danes ustvarjam skupaj z družino nekoliko drugačno zgodbo kmetijstva.

Od inženirja lesarstva do kmeta sem se skalil v preteklih 25 letih, ki so me vodila po številnih državah sveta. A preverjeno drži doma je najlepše! Pretekla zanimiva leta so v meni vedno bolj vzpodbujala idejo, da spišem del mojega življenja v neko celoto. Po koronskem obdobju se je ta želja spremenila v AKCIJO. V naslednjih mesecih bo na voljo moja prva knjiga z naslovom POGOVORI Z NARAVO.

Govori o mojem dojemanju okolja v katerem delujemo, v katerem smo odraščali in katero postaja vse preveč samoumevno za veliko ljudi.

Število knjig je omejeno, vsi kupci knjige prejmete ob naročilu darilo v vrednosti 9,90 EUR.

Opazil sem, da je veliko ljudi podvrženih stresu, različnim telesnim in psihičnim težavam, krhajo se odnosi v družini, otroci postajajo preveč odvisni od elektronskih naprav, mobilni telefoni pa vsem predstavljajo čudežno bogastvo. Z enostavnimi vajami in primeri je možno rešiti veliko težav s katerimi se srečujete v vsakdanjem življenju. Na enostaven način sem jih v knjigi predstavil in verjamem, da so stvari tako jasne, da bodo rezultati vidni zelo hitro. GARANTIRAM a le ob pogoju, da ste pripravljeni narediti prvi korak.

TOP 5 ZMAG
Kako bo knjiga pomagala bralcu
  • s praktičnimi vajami v knjigi se boste enostavno lahko sprostili vsakdanjega stresa in se umirili
  • z zavedanjem svoje lastne moči boste spoznali, da so stvari v življenju veliko enostavnejše in premagljive
  • pridobili boste na svoji samopodobi in samozavesti
  • pričeli se bose zavedati svojega potenciala
  • začutili boste, da ste dejansko lahko sprememba jutrišnjega dne
  • s knjigo boste prejeli informacije o tem za kaj je zdravje v vaših rokah in kaj lahko z njim naredite
  • dojeli boste, da ni nemogočih ciljev in da je stvari v življenju možno doseči, če si to želimo
Bogdan mak

Pisanje knjige je bilo tudi zame novo področje delovanja, a danes, ko je skoraj končana vem, da bo vsebina doprinos za vas in za generacije, ki prihajajo za nami. Ni vse v življenju odvisno od modernizacije in razvoja, veliko bolj cenjeno je naše notranje dojemanje sveta okoli nas. Nič nam ne pomeni mobilni telefon, če zaradi njega nimamo več miru. Če postajamo odvisni od tehnologije, za katero menimo, da je rešitev za človeštvo, po drugi strani pa nam ta tehnologija jemlje stik z naravo in samim seboj. Umirite se malo, za trenutek zaprite oči in se spomnite zvoka potoka, ki teče mirno v gozdu. No dajte ne oklevajte, to vam bo vzelo manj kot dve minuti.

Torej? Kaj je vrednota? A čutite mir, s katerim vas napolni narava? To so moji pogovori z naravo, moje izkušnje, moja notranja moč, s katero sem redno delo zamenjal za kmetovanje, v naši lepi deželi. V vseh nas je neizmerna moč ne glede na starost in izobrazbo. Vsak sam smo kreatorji jutrišnjega dne.

pogovori z naravo

Ponudba je časovno omejena, saj bi želel za zvestobo nagradit resnično samo tiste, ki ste pripravljeni spoznavati in odkrivati bogastvo okrog in v nas. Za vse, ki boste knjigo naročili v prednaročilu vas čaka še moj osebni podpis knjige, darilo v vrednosti 9,90 EUR, ter posebna doživljenjska koda za ugodnejši nakup naših izdelkov v spletni trgovini www.posestvosoncniraj.si. Kaj bi lahko bilo še lepše?

Naroči knjogo v predprodaji, dodamo ves tekst…. Druga nova naslovnica in povezava na naku. Izdelek- knjiga z darilom v predprodaji 33,00 EUR brez poštnine.

Štiri osnovna poglavja

Knjigo POGOVORI Z NARAVO sem razdelil v štiri osnovna poglavja, za katera je po mojem mnenju potrebno, da se jih zavedamo in jih v življenju uravnavamo:

Zavedanje

Sprejemanje

Premagovanje

Odpovedovanje

Pridobi knjigo

Vaše naročnine ni bilo mogoče shraniti. Prosim poskusite ponovno.
Hvala!
narava zdravi e-knjiga

Pogosto zastavljena vprašanja

Knjigo boste prejeli po s poštno dostavo Pošte Slovenije v predprodaji brez poštnine. V predprodaji naročene knjige bodo dobavljene na vaš naslov skupaj z darilom v vrednosti 9,90 EUR do najkasneje 15.6.2023.

Knjige v prednaročilu vsebujejo posebno kodo, ki jo lahko ob vsakem nakupu na spletni strani www.posestvosoncniraj.si vnesete in si zagotovite 20% popusta ZA VEDNO! Zato ne odlašajte in izkoristite ugodnosti naročila v prednaročilu.

Knjiga vsebuje veliko zanimivih informacij s katerimi lahko vsak posameznik vpliva na svojo sedanjost in prihodnost. Navedeni so številni primeri, kako lahko v naravi najdemo neizmeren potencial pozitivne energije, ki premaga še tako težke in stresne situacije. GARANTIRANO nasveti delujejo če ste jih pripravljeni preizkusiti v praksi!

Število knjig v prednaročilu je omejeno, saj želimo le tistim, ki so pripravljeni izkusiti nekaj novega ponuditi nekaj več. Veliko nam pomeni, da se posamezniki zavedate, da na nas stoji svet in v knjigi so številne informacije s katerimi ga lahko spremenite po svoji podobi. Samo od vas je odvisno kakšen bo vaš jutrišnji dan!

Shopping Cart