Ponovni zagon izvorne energije

RESTART vital ENERGY

Si želite imeti več življenjske energije? Bi se radi zbujali spočiti in se veselili novega dne? Bi želeli biti spet radovedni in igrivi kot takrat, ko smo bili še otroci?

Vse to je še vedno nekje v vas! Toda kje in kako to znova obuditi, se najverjetneje sprašujete zdaj …

Hiter ritem življenja nas v večini pripelje do točke, ko postanemo za pomemben del našega življenja nedovzetni. In kateri del življenja je to? Mi sami! Naš prosti čas, naše razmišljanje, naše življenje … Preprosto nimamo več časa za sebe.

Že v šoli se začnejo oblikovati smernice, za čim strmimo, kam želimo, kakšni je naša vizija in cilji. Čeprav se te z leti nekoliko spreminjajo, toda – ali ste vsaj v skromnem odstotku pri tem tudi samo vi? V veliki večini so v ospredju kariera, družina, skrb za otroke … In sebe v vsaj tej zmešnjavi hitrega ritma življenja pozabimo. Postajamo vedno bolj nezadovoljni, stres postaja  vedno večji rabelj, ponoči ne spimo zaradi skrbi, pridobivamo na teži, postajamo sužnji svojih navad oziroma navad okolja, v katerem smo, živimo in delujemo. 

Še vedno verjamemo, da nas to osrečuje ali si upate priznati, da to v popolnosti ne drži?

Ponovni zagon izvorne energije

RESTART VITAL ENERGY

Bi si želeli v življenju več energije? Se zbujali bolj spočiti in veseli novega dne? Bi želeli biti vsak dan radovedni in igrivi, kot takrat ko smo bili še otroci?

Vse to je še vedno v vas. Način življenja nas v večini pripelje do točke, ko postanemo za pomemben segment našega življenja nedovzetni. Kateri del življenja je to? Mi sami! Naš prosti čas, naše razmišljanje, naše življenje.

Že v šoli se pričnejo oblikovati smernice, za čim strmimo, kam želimo, kaj so naše vizije in cilji. Čeprav se z leti nekoliko spreminjajo ali ste vsaj v nekem odstotku samo vi? V veliki večini je to kariera, družina, skrb za otroke…. In sebe v vsaj tej zmešnjavi tempa življenja pozabimo. Vedno bolj smo nezadovoljni, stres nam je vedno večji rabelj, ponoči ne spimo zaradi skrbi, pridobivamo na teži, postanemo sužnji svojih navad, oziroma navad okolja v katerem delujemo. Še vedno verjamemo, da smo srečni ali to v popolnosti drži?

Kaj torej lahko storimo sami?

Ena bolj preprostih tehnik je nekajdnevno odpovedovanje hrani.

To je nemogoče, boste rekli! Garantirano drži. Samo pomislite, kaj se zgodi v vašem telesu, ko spremenite vsakodnevno rutino. Spremeni se program črpanja virov, prične se proces povezovanja s svojo izvorno energijo, tisto, ki ste jo imeli, ko ste se rodili.

Znanstveniki so v številnih študijah posta potrdili, da se po določenem času odpovedovanja hrani prične v našem telesu odvijati proces, ki povzroči eksponentno rast oziroma nastajanje novih možganskih celic. Telo spremeni svoj proces presnove, pričnejo se izločati različni strupi, ki se kopičijo v našem telesu.

Naj vas že takoj pomirim, da v programu RESTART VITAL ENERGY ne govorimo o ničelni toleranci glede kalorij. Program, ki sem ga razvijal na podlagi lastnih izkušenj postenja, zajema vodeno postenje ob zelenjavnih in sadnih sokovih, kar pomeni, da dnevno užijemo približno 10- do 20-krat manj kalorij kot sicer. Večina vas je zdaj pomislila, da to ni mogoče. Verjemite mi, VSE JE MOGOČE! Nemogoče postane nekaj šele takrat, ko si sami postavimo omejitev, zato sem tu jaz – Bogdan MAK, ki vas bom varno popeljal skozi nekajdnevno odpovedovanje hrani.

Osebno jemljem post kot nagrado za preteklo obdobje, ko je bilo telo obremenjeno z različnimi obremenitvami, kot so fizični napor, stres, neprimerna prehrana. S postom že več kot 20 let vračam svoje telo v ravnovesje. Vsako leto, včasih tudi večkrat na leto. Dar, ki smo ga dobili ob rojstvu, je tudi ta, da slišimo sami sebe, da si znamo prisluhniti. In ko zaslišimo svoj notranji glas, mu tudi prisluhnimo. Se še spomnite, kdaj ste mu nazadnje prisluhnili in ga zares iskreno poslušali, kaj vem želi povedati?

Kaj boste pridobili s programom RESTART VITAL ENERGY?

 • Povezavo s samim seboj.
 • Povečanje izvorne moči.
 • Razstrupili boste svoje telo.
 • Rešili se boste težav s spanjem in nespečnostjo.
 • Začne se avtofagija, v tem procesu recikliranja se odpadki razgradijo in ponovno uporabijo v celici.
 • Telo hitreje in bolje deluje in se poveže s svojim umom.
 • Kakovostno boste očistili svoja jetra.
 • Vplivali boste na razkroj oziroma sproščanje vezanih strupov iz telesa.
 • Med postom telo hitreje razgrajuje maščobne celice, kar lahko vpliva na znižanje telesne teže.
 • Pomarančasta koža (celulit) se prične spreminjati v napeto kožo, saj pride do izločanja vezane vode in strupov iz medceličnih prostorov.
 • Povrne se izvorna občutljivost receptorjev (priključnih točk) naših celic za hormon inzulin, ki uravnava sladkor.
 • Telo proizvaja manj prenašalcev vnetij, kar pomeni, da se vnetni procesi zmanjšujejo in po določenem času popolnoma prenehajo.
 • Organizem prične spodbujati nastajanje novih možganskih celic.
 • Srčni utrip se uravna.
 • Krvni tlak pravilo pade na idealno raven.
 • Kri je bogatejša s kisikom saj se nečistoče izpirajo iz telesa.
 • Raven holesterola in insulina se zmanjša.
 • Želodec se skrči in, zato se boste po postu počutili prej siti. To dejstvo vam ob pravilni prehrani lahko pomaga obdržati idealno telesno težo
 • Črevesje se umiri, odmrle celice se izločajo
 • Črevesne bakterije izgradijo v določenem času novo črevesno floro, ki je podobna izvorni
 • Izjemno se poveča raznolikost bakterij v črecesju
RESTART vital ENERGY

Bistvo programa je, da udeleženci začutijo svoj potencial, svojo notranjo energijo s katero lahko kreirajo srečnejši jutri. Postenje v zadnjih letih predstavlja enega glavnih mejnikov, kako se upreti hitremu tempu življenja v katerem se velikokrat izgubimo.

Tukaj sem, da vam pomagam!

Na svoji poti raziskovanja sem doživel že marsikaj. Na koncu smo vedno srečni in zadovoljni s premikom, ki smo ga dosegli. Naj bo to v hribih, kjer sem posameznike in skupine vodil na najvišje vrhove, do premagovanja strahov med Ritualom hoje po žerjavici, ki ga izvajam, kot tudi do zanimivih pogledov med postenjem, ki smo ga na koncu vedno uspešno zaključili.

Ne želim vam dajati lažnega upanja, da je enostavno. A garantiram vam lahko, da je najtežja odločitev, da se nam pridružite. Ko se zavestno odločite, je vse enostavneje. Ne verjamete? Poskusite! Ker verjamem v rezultat in vaš uspeh sem se letos prvič odločil, da izvedemo pripravo na post popolnoma brezplačno. Torej sedem dni se družimo preko video povezave. V teh sedmih dneh se bomo pripravili na postenje. Podal vam bom vse informacije s katerimi se lahko kakovostno pripravite na post. Naslednjih x dni pa bo namenjenih tistim, ki želite zase narediti nekaj več. Tisti ki si želite spremembo, tisti ki želite začutiti svojo izvorno energijo, svoj energetski potencial, ki ga imamo vsi. Globoko v sebi.
Skupaj ga bomo prebudili in na koncu ponosno priznali ja vse je mogoče!

BOGDAN MAK

Program RESTART VITAL ENERGY bom vodil Bogdan MAK. Postenje s sokovi prakticiram že več kot 20 let. V tem času sem pridobil ogromno izkušenj, ter opravil številna izobraževanja predvsem v tujini. Zavestno odpovedovanje trdi prehrani predstavlja enega od poglavitnih elementov, kako se povezati sam s seboj, kako prebuditi v sebi izvorno energijo za premagovanje vsakodnevnih izzivov hitrega tempa življenja v katerem smo se znašli.

Rek vse je v glavi, ste verjetno že veliko krat slišali, v pripravi na postenje vam bom v prvem tednu dokazal z enostavnimi vajami, da je to dejansko res.

V drugem delu dejanskega odpovedovanja hrani pa bomo skupaj potrdili dejstvo, da imamo v času posta veliko več energije in predvsem zavedanja, da smo ljudje čudovita bitja, ki imamo v sebi neizmerno moč. Ne postavljajte si ovir vnaprej. Pridružite se nam in poskusite. Nihče ni v nič prisiljen, gre se samo z zavestno odločitev, ko bo odločitev sprejeta steče vse veliko lažje. Nič ni definirano in vse lahko prilagajamo, ni vedno samo ena pot, poti je veliko, važno je, da je razgled na koncu poti nagrada na prehojeno pot.

RESTART vital ENERGY

Bistvo programa je, da udeleženci začutijo svoj potencial, svojo notranjo energijo, s katero lahko kreirajo srečnejši jutri. Postenje v zadnjih letih predstavlja enega glavnih mejnikov, kako se upreti hitremu tempu življenja, v katerem se velikokrat izgubimo.

Tukaj sem, da vam pomagam!

Na svoji poti raziskovanja sem doživel že marsikaj. Na koncu smo vedno srečni in zadovoljni s premikom, ki smo ga dosegli. Naj bo to v hribih, kjer sem posameznike in skupine vodil na najvišje vrhove, do premagovanja strahov med Ritualom hoje po žerjavici, ki ga izvajam, kot tudi do zanimivih pogledov med postenjem, ki smo ga na koncu vedno uspešno končali.

Ne želim vam dajati lažnega upanja, da je preprosto. Toda zagotovim vam lahko, da je najtežji korak ODLOČITEV, da se mi pridružite. Ko se zavestno odločite, je vse od tu naprej dosti preprosteje. Ne verjamete? Poskusite! 

Ker verjamem v vaš uspeh, sem se letos prvič odločil, da izvedemo pripravo na post popolnoma BREZPLAČNO. Torej sedem dni se družimo preko video povezave. V teh sedmih dneh se bomo pripravili na postenje. Podal vam bom vse informacije s katerimi se lahko kakovostno pripravite na post. Naslednjih x dni pa bo namenjenih tistim, ki želite zase narediti nekaj več. Tisti ki si želite spremembo, tisti ki želite začutiti svojo izvorno energijo, svoj energetski potencial, ki ga imamo vsi. Globoko v sebi.
Skupaj ga bomo prebudili in na koncu ponosno priznali ja vse je mogoče!

BOGDAN MAK

Program RESTART VITAL ENERGY bom vodil Bogdan MAK. Postenje s sokovi prakticiram že več kot 20 let. V tem času sem pridobil ogromno izkušenj, ter opravil številna izobraževanja predvsem v tujini. Zavestno odpovedovanje trdi prehrani predstavlja enega od poglavitnih elementov, kako se povezati sam s seboj, kako prebuditi v sebi izvorno energijo za premagovanje vsakodnevnih izzivov hitrega tempa življenja v katerem smo se znašli.

Rek vse je v glavi, ste verjetno že veliko krat slišali, v pripravi na postenje vam bom v prvem tednu dokazal z enostavnimi vajami, da je to dejansko res.

V drugem delu dejanskega odpovedovanja hrani pa bomo skupaj potrdili dejstvo, da imamo v času posta veliko več energije in predvsem zavedanja, da smo ljudje čudovita bitja, ki imamo v sebi neizmerno moč. Ne postavljajte si ovir vnaprej. Pridružite se nam in poskusite. Nihče ni v nič prisiljen, gre se samo z zavestno odločitev, ko bo odločitev sprejeta steče vse veliko lažje. Nič ni definirano in vse lahko prilagajamo, ni vedno samo ena pot, poti je veliko, važno je, da je razgled na koncu poti nagrada na prehojeno pot.

Restart Vital Energy Program

Prvih 7 dni priprava na postenje brezplačno

Če želite program po najbolj ugodni ceni, kjer prejmete tudi brezplačno knjižico POGOVORI Z NARAVO (v vrednosti 33,00 EUR). Opravite nakup že danes, saj bo ob koncu brezplačnega obdobja program dražji.

Cilji

 • Pravilna priprava na postenje
 • V začetni fazi lahko uporabniki znižajo telesno težo tudi do 4 kg v nekaj dneh
 • Po čiščenju jeter bomo zaznali novo energijo v telesu
 • Telo napolnimo z vitalnostjo in ljubeznijo

PRIJAVA NA 7-DNEVNO BREZPLAČNO OBDOBJE

Nakup ni obvezen. Prav tako ne potrebujete vnašati podatkov vaše plačilne kartice.

Please wait...

Hvala!

RESTART VITAL ENERGY Premium

program postenja in zavestnega čiščenja telesa - ponovni zagon izvorne energije


450,00 EUR

350,00 EUR NA OSEBO ZA PRIJEVE DO 25. FEBRUARJA 2024.


Možno je plačilo na 2 OBROKA ob prijavi do 25. februarja 2024. Po tem datumu velja REDNA CENA: 450,00 EUR. Tudi polno ceno lahko plačate v dveh obrokih - prvi obrok ob prijavi, plačilo drugega obroka je 10. marec 2024. 

S POSTENJEM ZAČNEMO 1. marca 2024.

 • do 21 dnevni voden post – posamezniki, ki bi želeli post zaključiti prej jih bomo predčasno vodili s potrebnimi informacijami do zaključka posta in ponovnega uvajanja v prehrano
 • Predstavljeni bodo pripomočki za uporabo med postenjem
 • Predstavljeni bodo pravilno izbrani napitki, ki jih bomo uporabljali med postom
 • Vsak dan zoom srečanje udeležencev za izmenjavo mnenj ter navodila za postenje
 • Tehnike sproščanja
 • Tehnike postavljanja ciljev
 • Dihalne vaje
 • Čiščenje strupov tako na fizičnem, kot na čustvenem področju
 • Postavljanje vizije
 • Premagovanje strahov s celodnevno delavnico v živo
 • 2 srečanji v živo z delavnicami, zvočne kopeli, obisk solne sobe
 • Obisk energijske klinike, kjer boste opravili posvet s strokovnjakom, ter opravili diagnostiko vašega telesa
 • Pravilna vrnitev v vsakdanje življenje
 • Pasti postenja in kako postati gospodar svojega telesa

Cilji

 • Zavedanje in čuječnost svojega telesa
 • Pravilna priprava na postenje
 • Spreminjanje navad v prehrani
 • Premagovanje strahov v vsakdanjih situacijah
 • Soočanje s stresnimi situacijami in kako jih obvladati
 • Prebujanje notranje energije
 • Zavestno poslušanje svojih občutkov
 • Postavljanje prioritet v prehrani
 • Kako uživati v življenju vsak dan od 21 dne naprej

V program RESTART VITAL ENERGY sem prelil 20 let mojega postenja. Izkušnje, ki sem jih pridobil med šolanji doma in v tujini, številne knjige, ki sem jih na to temo prebral so temelj na katerem sem gradil program, ki bo prinesel rezultate. Ker zaupam v svoje delo vam dajem 30 – dnevno garancijo na zadovoljstvo. V kolikor boste sledili priporočilom in izvajali vse vaje programa RESTART VITAL ENERGY in po 30 dneh ne boste dobili rezultatov vam v celoti povrnem kupnino programa. Torej tvegate le lasten uspeh v kolikor se nam ne pridružite. Za vse ostalo tvegam jaz.

Shopping Cart