dobrodošli

Brezplačna
E-knjiga

Zdravje / Narava / Vi

Z enostavnimi usmeritvami vam želimo približati užitek pri vzgoji lastnih zdravilnih zelišč ali pa vas navdušiti nad idejo, kako sami izdelati lasten naravni izdelek iz svojih zelišč. Ne odlašajte le klik vas loči do zanimivih nasvetov.
Ob otvortivi portala bomo podarili 100 brezplačnih knjig. Pohiti in si zagotovi svojo.
 

Nekaj izsekov iz naše nove vrhunske e-knjige:

1. tema

Ali ste vedeli, da lahko zdravilna zelišča pridelujete sami v večini zelo enostavno in tudi skoraj povsod vam bodo krasno uspevala. Ne verjamete? Preverite.

2.

Kratek recept kako izdelati spomladanske zavitke iz rastline, ki vam raste skoraj povsod, vam bo naredil »lušte« da tudi sami poskusite. Užitek zagotovljen!

3.

Obkladek za prvo pomoč, topel ali hladen, si lahko v nekaj minutah izdelate sami. Pomagali vam ga bomo pripraviti v nekaj minutah in tako bo vedno na zalogi, če pride do poškodbe ali pika žuželke. Ne veste kako? Zato smo tukaj, da vam pomagamo.

4.

Ste že kdaj razmišljali kako se skupaj z otroci posladkati in premagati s tem kašelj? Enostavno sladko doživetje vas čaka!

5.

Ste že kdaj sanjali o lastnem mazilu iz zelišča, ki ima izjemne negovalne in pomladitvene lastnosti. Ne sanjajte, vzemite stvar v svoje roke. Akcija!

CBD hemp oil, Hand holding bottle of Cannabis oil in pipette

Če bi vas vprašali iz katere rastline je možno narediti več tisoč izdelkov, kaj bi bil vaš odgovor? Preverite ali imate prav.

E-Knjiga

Vpišite svojo e-pošto za prenos e-knjige.

Prenos eknjige

Trenutek ...

Hvala za prenos knjižice. Povezavo za prenos boste našli v e-pošti, ki smo jo vam ravnokar poslali (preverite tudi predel s promocijo in vsiljeno pošto).

narava zdravi e-knjiga

Pogosto zastavljena vprašanja

Knjigo boste prejeli na vpisani e-naslov. Prosim poskrbite, da vpišete pravi e-naslov (da se ne zatipkate), saj vam v nasprotnem primeru ne bomo mogli poslati knjige.

E knjiga na naši strani je popolnoma brezplačna. Z njo vam želimo približati del samooskrbe z rastlinami, ki vam bodo popestrile vsakdan, hkrati pa lahko imajo na vaše telo tudi pozitiven učinek. 100% varno in polno vsebine

Nikakor ne. Knjigo si brez težav naložite v svoj poštni nabiralnik z vnosom vašega imena in priimka, ter elektronskega naslova na katerega vam knjigo pošljemo.

S prenosom knjige le ta postane vaša last. Želimo vam veliko užitkov ob prebiranju, hkrati pa vas vabimo, da z nami delite sovje izkušnje pri svojih kreacijah med zelišči.

Naša e-knjiga ni samo prepisani članek in pretvorjen v PDF. BOgdan, avtor knjige raziskuje to področje že več kot 20 let. V raziskavo je posvetiv veliko svojega časa in znanja. 
Nekateri bi to knjigo prodajali za 20 eur. Mi smo se odločili, da ob otvoritvi podarimo nekaj knjig. 
Zato pohitite in si zagotovite svojo.
Shopping Cart